Søren Løntoft Hansen
Inden for de kommende fem til syv år vil vi se en voldsom ekspansion af markedet for fedmemedicin, hvilket kun vil styrke Novo Nordisks førerposition inden for medicinsk fedmebehandling, vurderer Søren Løntoft Hansen, aktieanalytiker hos Sydbank.Foto: Sydbank

Aktieanalytiker: Novo Nordisk vil dominere fedmemarkedet flere år ud i fremtiden Aktieanalytiker Søren Løntoft Hansen vurderer, at selvom Novo Nordisk gerne ser flere konkurrenter på det enorme marked for fedmemedicin, kommer den danske gigant til at have markedet næsten helt for sig selv en hel del år endnu.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.