Lars Rebien Sørensen
Foto: Joachim Rode

Mens staten støtter bredt, bestemmer Lars Rebien, hvor dansk forskning skal være i verdensklasse Lars Rebien Sørensen er opflasket med mantraet om, at man selv skaber sine resultater. Som formand i Novo Nordisk Fonden kan han påvirke udviklingen på vigtige samfundsområder, når fondens mange milliarder hvert år skal doneres. Men med magt følger også ansvar.

Bunker af papirer, magasiner og bøger stablet i rækker optager det meste af pladsen på skrivebordet. Mængden af læsestof er overvældende, men siden han var ung, har Lars Rebien Sørensen været drevet til at læse lidt mere og lidt længere end andre. Til altid at arbejde lidt hårdere end konkurrenterne. Den mentalitet var med til at skaffe ham de bedste karakterer i gymnasiet, og senere i livet de bedste resultater som direktør for Novo Nordisk. Igennem årene er det også...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.