Nyt center skal styrke dansk-kinesisk samarbejde om lægemidler Lægemiddelstyrelsen og den kinesiske lægemiddelmyndighed har taget et vigtigt skridt mod et tættere samarbejde.

En aftale, som sundhedsminister Karen Ellemann netop har underskrevet, skal bane vej for et nyt kinesisk-dansk center, fremgår det af en pressemeddelelse på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside. Det nye center The China-Denmark Food and Drug Regulatory Cooperation Centre skal danne rammen om et tæt samarbejde landene imellem om bl.a. lægemiddelgodkendelse, inspektioner, lægemiddelovervågning, kvalitetsledelse, laboratoriekontrol og kliniske forsøg. »For Lægemiddelstyrelsen er denne aftale en meget vigtig markering af det kinesisk-danske samarbejde. Den giver os en rigtig god mulighed for sparring på en lang...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.