Ny kræftvejledning skal åbne for konkurrence på marked i voldsom vækst Medicinrådet vil udarbejde ny behandlingsvejledning for knoglemarvskræft, der både inkluderer et nyt lægemiddel og tager højde for udvidede indikationer.

Meget vand er løbet under broen siden det nu nedlagte Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin senest opdaterede behandlingsvejledningen til myelomatose tilbage i 2016 – f.eks. er lægemidlet Ninlaro (ixazomib) blevet godkendt i EMA, mens flere allerede godkendte lægemidler som Darzalex (daratumumab) og Kyprolis (carfilzomib) har fået udvidet deres indikationer. Medicinrådet har derfor besluttet at lave en ny vejledning, der skal medtage de nye lægemidler og indikationer og sikre en ensartet brug af alle godkendte lægemidler. At Medicinrådet vælger at...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.