Arbejdsgruppe skal udarbejde fælles retningslinjer for brug af biomarkører Medicinrådet ønsker national enighed om, hvilke målemetoder der skal bruges til at vurdere, om kræftpatienter har gavn af immunterapi.

Danske Regioner har anmodet Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC) om at udarbejde en fælles regional retningslinje for, hvordan biomarkøren PD-L1 kan bruges til at identificere relevante patienter til behandling med immunterapi. Det fremgår af dagsordenen for Medicinrådets kommende møde. Anmodningen kommer på baggrund af en opfordring fra Medicinrådet, der i forbindelse med vurderingerne af diverse immunterapier til kræftbehandling er blevet opmærksom på, at der i Danmark ikke er enighed om, hvilke målemetoder der anvendes til identifikation af relevante patienter ud...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.