Medicinrådet afviser to kræftmidler som standardbehandling Standardbehandlingerne for nyrekræft eller brystkræft bliver ikke ændret, slår Medicinrådet fast, da det i går afviste at anbefale to kræftlægemidler.

Medicinrådet har udsendt to nye anbefalinger til regionerne om lægemidler til behandling af brystkræft og nyrekræft. Det skriver Medicinrådet i en pressemeddelelse. Medicinrådet anbefaler ikke Cabometyx (cabozantinib) som mulig standardbehandling til voksne patienter med metastaserende nyrecellekræft, der ikke tidligere har modtaget behandling. Rådet afviser lægemidlet til nyrekræft, fordi det ikke mener, at der er et rimeligt forhold mellem lægemidlets kliniske merværdi og omkostningerne ved behandlingen med Cabometyx sammenlignet med den nuværende standardbehandling med pazopanib eller sunitinib. Råd går imod fagudvalg...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.