Medicinrådet skal tage stilling til to kræftmidler Onsdag tager Medicinrådet stilling til, hvilke behandlinger det anbefaler til lungekræft og brystkræft.

Onsdag skal Medicinrådet tage stilling til to anbefalinger om forskellige lægemidler til behandling af ikke-småcellet lungekræft og brystkræft. Rådet skal bl.a. vurdere, om en kombinationsbehandling med trastuzumab og Perjeta (pertuzumab) skal indgå i anbefalingen til behandling af til behandling af brystkræftpatienter med lymfeknudemetastaser, som fagudvalget tidligere har indstillet. På Medicinrådets forrige møde opstod der uenigheder mellem fagudvalget og medicinrådet, da udvalget mente, at en kombinationsbehandling med trastuzumab og Perjeta giver en lille klinisk merværdi, end hvis trastuzumab blev anvendt alene...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.