Anne Ostenfeld, der er læge og forsker på Nordsjællands Hospital glæder sig over det første godkendte lægemiddel i Danmark, Xonvea, til behandling af graviditetskvalme.

Ny behandling af graviditetskvalme rummer godt nyt – og er hulens dyr Et nyt lægemiddel til behandling af graviditetskvalme er kommet på markedet i Danmark, og det glæder læge og forsker Anne Ostenfeld. Hun siger samtidig, at behandlingen ligger i den dyre ende i forhold til, hvad den består af.

I begyndelsen af året blev der i Danmark lanceret det første godkendte lægemiddel, Xonvea, til behandling af graviditetskvalme. Xonvea er godkendt til behandling af de milde grader af graviditetskvalme og ikke den svære variant hyperemesis gravidarum, som der derfor stadig ikke findes andet end off-label-muligheder til Anne Ostenfeld, læge og forsker, Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling, Nordsjællands Hospital Behandlingen var samtidig det første lægemiddel i Norden til at blive godkendt til indikationen graviditetskvalme. Ifølge læge og forsker Anne Ostenfeld fra Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling på...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.