Læger udskriver unødigt dyre opioider En del patienter får ordineret unødigt dyre tramadoldepotpræparater, der ikke er tilskudsberettigede. Læger skal være mere opmærksomme, når de udskriver tramadol, mener Sundhedsstyrelsen.

Lægerne bør holde lidt bedre øje med prisen, når de udskriver tramadol. Der er nemlig stor forskel på prisen på tramadoldepotpræparater. Og det er langt fra dem alle sammen, der er berettigede til et generelt tilskud eller er substituerbare med et præparat, der er. Og det er i visse tilfælde blevet dyrt for patienterne. »Mange patienter er endt med at skulle betale for dyrere medicin end nødvendigt,« siger Simon Tarp, specialkonsulent i Sundhedsstyrelsen. Han nævner som eksempel, at visse tramadolpræparater...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind