God effekt af COVID-19-vacciner til personer med multipel sklerose Personer med multipel sklerose bør stadig lade sig vaccinere mod COVID-19. Det er meldingen på ECTRIMS fra flere producenter af lægemidler mod multipel sklerose samt uafhængige forskere.

Personer med multipel sklerose bør også blive vaccineret mod COVID-19. Det er konklusionen i flere præsentationer, der er blevet fremlagt på den igangværende kongres for European Committee for Treatment and Research in Multiple Sclerosis (ECTRIMS). Tidligere har der været bekymringer vedrørende effekten af COVID-19-vacciner til personer i behandling med blandt andet anti-CD20-lægemidler som ocrelizumab, rituximab og ofatumumab eller S1P-terapier som fingolimod, ozanimod og siponimod. Selvom ny forskning viser, at behandlingerne reducerer effekten af vaccinerne, bør personer med multipel sklerose stadig...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.