God effekt af COVID-19-vacciner til personer med multipel sklerose Personer med multipel sklerose bør stadig lade sig vaccinere mod COVID-19. Det er meldingen på ECTRIMS fra flere producenter af lægemidler mod multipel sklerose samt uafhængige forskere.

Personer med multipel sklerose bør også blive vaccineret mod COVID-19. Det er konklusionen i flere præsentationer, der er blevet fremlagt på den igangværende kongres for European Committee for Treatment and Research in Multiple Sclerosis (ECTRIMS). Tidligere har der været bekymringer vedrørende effekten af COVID-19-vacciner til personer i behandling med blandt andet anti-CD20-lægemidler som ocrelizumab, rituximab og ofatumumab eller S1P-terapier som fingolimod, ozanimod og siponimod. Selvom ny forskning viser, at behandlingerne reducerer effekten af vaccinerne, bør personer med multipel sklerose stadig...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind