Første millioner til cannabisforskning er blevet uddelt To projekter er blevet bevilliget i alt fem mio. kr. til forskningsprojekter om brugen af medicinsk cannabis. En pulje på yderligere fem mio. kr. kan ansøges frem til 22. maj.

Udleveringen af medicinsk cannabis skal følges op af en række forskningsprojekter. Derfor er de første fem mio. kr. netop blevet uddelt til to forskere, der har søgt om midler til formålet ved Sundheds- og Ældreministeriet. »Vi igangsatte forsøget med medicinsk cannabis for at afhjælpe patienter, der forgæves havde søgt lindring – og det er der allerede mange, der har taget imod. Men vi er også nødt til at have en systematisk opsamling af viden og erfaringer. Det kan disse to...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind