Ny lovgivning skal polstre kassen i Lægemiddelstyrelsen Folketinget har vedtaget to love om cannabis og medicinsk udstyr, der sender nye kontrolopgaver i retning af Lægemiddelstyrelsen, som dermed får hjemmel til at opkræve en række gebyrer.

Tirsdag vedtog et enigt Folketing ny lovgivning om henholdsvis medicinsk cannabissalg og -produktion i Danmark og kontrollen med medicinsk udstyr – begge lovtekster giver Lægemiddelstyrelsen grundlag for at opkræve flere gebyrer. Lovforslag om medicinsk udstyr (pdf), som var fremsat af sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V), betyder, at Lægemiddelstyrelsen fremover får til opgave at kontrollere ikke blot det medicinske udstyr, som sælges og importeres til Danmark, men også de virksomheder der importerer og distribuerer det medicinske udstyr. I beskrivelsen af lovens...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind