Vinder af Ph.d. Cup kommer med opsang: »Gør det nu lettere for os at forske«
»Det var meget overvældende. Inden kåringen følte jeg ikke, at jeg deltog i en egentlig konkurrence. Jeg havde nok mere selve oplevelsen end konkurrencen i fokus. For at være ærlig nåede jeg slet ikke at tænke over, at nogen skulle kåres som vinder, før jeg fik trofået overrakt,« siger 31-årige Amani Meaidi om sin sejr i Ph.d. Cup 2022.Foto: Privat

Vinder af Ph.d. Cup kommer med opsang: »Gør det nu lettere for os at forske« Den 31-årige læge Amani Meaidi blev i sidste uge kåret som vinder af Ph.d. Cup for sin forskning i behandling af kraftig menstruation. Selvom sejren er sød, kalder den på politiske omprioriteringer, så danske forskere får lettere adgang til sundhedsdata, mener vinderen. Det vil ikke kun gavne lægevidenskaben, men i den grad også patienterne.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind