»Vi er meget aktive med deltagelse i kliniske protokoller, så vores patienter får adgang til nye behandlinger, og vi implementerer hurtigt nye og effektive behandlinger, når de er godkendt,« siger overlæge Torben Plesner om behandlinge af knoglemarvskræft på Vejle Sygehus.

Vejle stikker af fra andre sygehuse i behandling af knoglemarvskræft Region Syddanmark og Vejle Sygehus har i særlig høj grad forbedret overlevelsen for patienter med knoglemarvskræft, viser ny årsrapport.

Syddanmark og Vejle skiller sig klart ud fra de andre sygehuse, når det gælder forbedringer i overlevelsen for patienter med knoglemarvskræft. Den netop offentliggjorte årsrapport for 2016 fra Dansk Myelomatose Database viser, at Region Syddanmark generelt og Vejle Sygehus ligger højere i forhold til 1-, 3- og 5-årsoverlevelsen, end de øvrige regioner. Det gør især gældende i gruppen over 65 år, hvor langt de fleste myelomatosepatienter befinder sig. I denne gruppe var 1-årsoverlevelsen på landsplan 81,6 pct., men 86,6 pct...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.