Tophistorier fra ASH: Ingen gavn af blodfortyndere til gravide med arvelig trombofili og ny medicin til patienter med PNH På sidstedagen for den årlige kongres for American Society of Hematology blev der præsenteret toplinjeresultater fra studier med behandling af blodsygdommen PNH med iptacopan og data fra et forsøg, som viser, at blodfortyndere ikke ændrer på risikoen for ufrivillige aborter hos kvinder med arvelig trombofili.

Alle øjne var rettet mod sidstedagen på den årlige kongres for American Society of Hematology (ASH), hvor der traditionelt bliver fremlagt de største af de største resultater. Sådan var det også i år, hvor blandt andet to såkaldte late breaking abstracts fra fase 3-studier fangede tilhørernes opmærksomhed. Dette lægemiddel repræsenterer en helt ny form for behandling, der ikke bare er mere belejlig, men også kommer med et meget bedre klinisk respons Régis Peffault de Latour, forsker, Saint-Louis Hospital I det...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.