Overlæge Lena Graversen mener, at det er på tide, at der sættes ind på flere forskellige niveauer over for fejldoseringen af methotrexat.

Styrelse vil ændre farlig medicinadfærd på flere niveauer Flere forskellige indsatser er nødvendige, hvis livsfarlige fejldoseringer af gigtmedicin skal undgås, mener Styrelsen for Patientsikkerhed.

Det er på tide at sætte ind på flere forskellige niveauer over for det livsfarlige fejldoseringer af gigtmedicinen methotrexat. Det mener Styrelsen for Patientsikkerhed, der onsdag sendte en løftet pegefinger afsted i form af en anmodning til landets regioner og kommuner. Her opfordrer styrelsen til at være ekstra forsigtig omkring brugen af methotrexat. Overlæge ved Styrelsen for Patientsikkerhed Lena Graversen slår fast, at der skal sættes ind flere forskellige steder, hvis fejldoseringen af methotrexat skal til livs. »Hvis man skal...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.