Styrelse advarer igen om risiko for fejlmedicinering med gigtmedicin Styrelsen for Patientsikkerhed har sendt breve til alle regioner og kommuner, hvor den oplyser om farer ved methotrexat.

Styrelsen for Patientsikkerhed har sendt breve til alle regioner og kommuner, som indskærper, at det er deres ansvar, at der er sikre arbejdsgange for medicinhåndtering, og at ansatte på plejehjem, hospitaler og i hjemmeplejen ved, at et lægemiddel som methotrexat kan være livsfarligt ved overdosering. Det skriver Danmarks Radio. Myndigheder har ikke et samlet overblik, over hvor mange fejl der sker med methotrexat, men et udtræk fra Dansk Patientsikkerhedsdatabase viser, at der fra 2013 til 2017 blev indberettet fem dødsfald...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.