Christian Wøhlk, læge og ph.d.-studerende, Bispebjerg og Gentofte Hospital
»Det her studie peger på, at vi måske tidligere skal ind og tilbyde allergivaccination til personer med allergisk astma, fordi vi kan se, at det har en meget markant forbyggende effekt,« siger Christian Wøhlk, læge og ph.d.-studerende på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, der står bag studiet.Foto: Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Stor effekt af allergivaccination på allergisk astma Personer, der lider af allergisk astma, kan markant reducere risikoen for luftvejsinfektioner og astmaforværringer ved at gennemgå et vaccinationsprogram. Læge og forsker har igangsat et nyt studie til at finde ud af, hvordan allergivaccinationer ser ud til at forbedre immunforsvarets evne til at forsvare sig overfor virus og bakterieinfektioner. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Allerede bruger? Log ind