»Frem for at pege på et enkelt studie som det mest interessante, synes jeg, at det mest spændende ved kongressen var, at vi nu kan se, at alt forskningen finder sammen på tværs af faggrene, og at vi ser fremad mod en ny æra,« siger Jennifer Lyn Baker.

Højdepunkter: Semaglutid stjal showet ved ECO 2023 – men det er ikke hele fortællingen Semaglutid som vægttabsmiddel var her, der og alle vegne på årets European Congress on Obesity 2023, men det var alligevel summen af forskningen på kongressen, som imponerede topforsker mest.

Årets Congress on Obesity (ECO 2023) er slut, og de fleste af de to tusinde deltagende forskere i overvægt har efterhånden forladt lufthavnen i Dublin med kurs mod alle klodens hjørner. De er på vej hjem fra en kongres fyldt med faglig stimulation og gensyn med kollegaer. En af de forskere, der har haft allermest travl på kongressen, er forskningsleder Jennifer Lyn Baker fra Forskningsenheden for Sektion for Epidemiologi ved Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse, Frederiksberg Hospital, og som...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.