SSI kalder antigentest ‘inferiør’: Bliver brugt af statsministeren, Forsvaret og Danish Crown
På trods af Statens Serum Instituts skepsis over for antigentest i forhold til smitte med COVID-19 brugte statsminister Mette Frederiksen netop en antigentest, da hun i sidste uge skulle testes for, om hun var smittet.Foto: Statsministeriet

SSI kalder antigentest ‘inferiør’: Bliver brugt af statsministeren, Forsvaret og Danish Crown Trods Seruminstituttets udtalte skepsis over for antigentestens sensitivitet og risikoen for falske negative svar har Mette Frederiksen, danske myndigheder og store virksomheder taget antigentesten i brug.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.