Små patientgrupper er hårdt ramt af ulighed i sundhedsvæsenet
Det er ikke retfærdigt, at patienter, der er så uheldige at få en sygdom, som kun rammer få, skal have dårligere muligheder for at få adgang til behandling, skriver Anne Bloch Thomsen, medicinsk direktør i Pfizer, og Kjetil Hagen, chef for Health & Value i Pfizer.

Små patientgrupper er hårdt ramt af ulighed i sundhedsvæsenet Jo mindre patientgruppe et lægemiddel er møntet på, jo dårligere er chancen for, at det kommer igennem Medicinrådet med en anbefaling, viser vores analyse. Der er behov for at udvikle bedre metoder til at håndtere vurderingen af lægemidler til små patientpopulationer, skriver Pfizer-chefer.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind