Sjællandske sygehuslæger får retningslinjer for samarbejde med industrien Region Sjælland og Lif har indgået aftale om klare retningslinjer for samarbejde mellem sygehuslæger og lægemiddelindustrien. Kommunikationen skal gå mellem sygehusledelsen og virksomhederne.

Virksomheder må fremover ikke henvende sig direkte til den enkelte læge fra et af Region Sjællands sygehuse og f.eks. tilbyde at betale for deltagelse i en bestemt konference. Region Sjælland og Lægemiddelindustriforeningen (Lif) har nemlig indgået en aftale (pdf), som fastlægger principper for samarbejdet om efteruddannelse af sundhedspersonalet på regionens sygehuse. Det skriver de i en fælles pressemeddelelse. Den nye aftale giver sygehusledelserne en nøglerolle i forhold til medarbejdernes efteruddannelse. Lægemiddelvirksomheder, der ønsker at støtte forskellige former for efteruddannelse, skal...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.