Rigsrevisionen kritiserer SSI’s vaccinefrasalg Beslutningsgrundlag, forberedelse og gennemførelse af salget af vaccineproduktionen på Statens Serum Institut var meget utilfredsstillende, mener Rigsrevisionen. Sundhedsministeriet er uenig i store dele af kritikken.

Sundheds- og Ældreministeriets beslutningsgrundlag, forberedelse og gennemførelse af salget af Statens Serum Instituts vaccineproduktion var meget utilfredsstillende. Det skriver Rigsrevisionen i sin beretning om salget af Statens Serum Instituts vaccineproduktion (pdf).  Rigsrevisionen mener, at det var driftsøkonomisk velbegrundet, at ministeriet forholdt sig til, om vaccineproduktionen skulle sælges, lukkes eller fortsættes, men beslutningsgrundlaget var ikke udarbejdet afbalanceret og fyldestgørende, fordi salget overvejende fremstod som den eneste velbegrundede mulighed frem for at lukke eller fortsætte produktionen. Samtidig undervurderede ministeriet salgets kompleksitet, og...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.