Regionerne opretter fælles medicinforum Regionerne har vedtaget at oprette et nyt tværregionalt forum for medicin, som skal sikre fælles ibrugtagning af lægemidler. Det nye forum skal tage beslutninger om lægemidler, der ikke bliver behandlet – eller afventer afgørelse – i det kommende nationale medicinråd.

Mens alle venter i spænding på at høre mere om Medicinrådet, der fra begyndelsen af 2017 skal erstatte Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) og Koordineringsrådet for Sygehusmedicin (KRIS), har regionerne i al stilfærdighed oprettet et nyt, fælles medicinforum. Tværregionalt forum for koordination af medicin hedder det og skal sikre en mere ensartet og professionel sagsbehandling af nye lægemidler i regionerne. I dag tager de fem regioner løbende individuelt stilling til, hvorvidt patienter bør have adgang til en række...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.