RADS anbefaler tidlig kemoterapi mod prostatakræft Overbevisende studiedata får RADS til at anbefale tidlig behandling med kemo- og hormonterapi som standard til metastaserende hormonsensitiv prostatakræft.

På det seneste møde i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) blev det vedtaget at opdatere baggrundsnotatet for prostatakræft med et nyt tillæg om behandling af nydiagnosticeret prostatakræft. Det betyder, at nydiagnosticerede patienter med high volume metastaserende sygdom fremover som standard kan tilbydes behandling med kemoterapi (docetaxel) og hormonterapi samtidig. Fagudvalgets formand overlæge Inge Mejlholm fra onkologisk afdeling på Sygehus Lillebælt fortæller, at det nye tillæg har en afgørende karakter, da det vil ensrette behandlingstilbuddet til den pågældende patientgruppe....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.