Novo Nordisk tilbagekalder diabetesmedicinen GlucaGen Hypokit Et parti af GlucaGen Hypokit i Danmark tilbagekaldes, da enkelte produkter kan være defekte.

Fund af defekte penne af mærket GlucaGen Hypokit får nu Novo Nordisk til at tilbagekalde et parti bestående at penne med bestemte batch-numre. Parallelimportørerne Orifarm og Paranova Danmark tilbagekalder ligeledes batches af GlucaGen Hypokit. Det fremgår af en nyhed på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside. Tilbagekaldelsen skyldes en produktionsfejl, hvor det har vist sig, at et mindre antal nåle kan rive sig løs fra injektionssprøjten i visse partier af GlucaGen HypoKit. Det medfører en risiko for, at patienter, der oplever en alvorlig hypoglykæmi,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.