Semaglutid reducerer risikoen for alvorlig hjertesygdom signifikant De længe ventede resultater fra SUSTAIN 6-studiet viser, at Novo Nordisk' langtidsvirkende GLP-1-receptor-agonist semaglutid mindsker risikoen for alvorlig hjertesygdom og apopleksi signifikant sammenlignet med placebo.

Fredag formiddag lå gangene og møde-områderne i ICM messecenter øde hen. Samtlige af EASD-deltagerne var valfartet til den store Minkowski Hall, hvor sløret endelig skulle løftes for resultaterne af SUSTAIN 6-studiet. Og de var ventetiden værd: SUSTAIN 6-studiet dokumenterer, at Novo Nordisk’ langtidsvirkende GLP-1-receptor-agonist semaglutid reducerer risikoen for alvorlige kardiovaskulære hændelser, apopleksi, ikke-dødelig blodprop i hjertet og ikke-dødelig slagtilfælde signifikant sammenlignet med placebo, hvis det gives oveni standardbehandling til patienter med type 2-diabetes, som har en høj risiko for at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind