Høje insulinpriser i USA bekymrer patientforening

Høje insulinpriser i USA bekymrer patientforening Den amerikanske diabetesforening opfordrer kongressen til at indlede høringer med insulinproducenter.

Listepriserne på insulin i USA er ifølge den nationale diabetesforening American Diabetes Association (ADA) næsten tredoblet fra 2002 til 2013. Derfor opfordrer ADA nu, ifølge Ritzau Finans, den amerikanske kongres til at indlede høringer med insulinproducenter og andre deltagere i forsyningskæden. Formålet er at identificere årsagerne til de markante prisstigninger på insulin i USA gennem de senere år. Samtidig opfordrer ADA samtlige interessenter til at øge gennemsigtigheden om prisdannelsen. Opfordringen gælder ikke kun medicinalselskaberne, men også forsikringsselskaber, apoteker, grossister og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind