Foto: Geoff Robins/AP/Ritzau Scanpix

Efter to uger med restordre: Novo Nordisk med nye forsyninger Siden begyndelsen af maj har både Novo Nordisk og parallelimportører meldt om svigt på det hurtigtvirkende insulin aspart, men ifølge den danske diabetesgigant er forsyningskæderne nu genoprettet. Diabetesforeningen og apotekerne melder ikke om mangelsituationer hos borgere med diabetes.

Læger og de tusindvis af type 2-diabetespatienter i behandling med hurtigtvirkende insulinanaloger slipper med frygten. Hvis restordresituationen kun har varet 14 dage, har apotekerne formentlig kunnet dække ind for hinanden Tanja Thybo, chef for Forskning Analyse, Diabetesforeningen Efter at have været i restordre i omkring to uger melder Novo Nordisks danske afdeling nu, at landets to grossister – TMJ og Nomeco – atter kan indkøbe firmaets insulin aspart markedsført som NovoRapid. Det bekræfter Novo Nordisk over for Dagens Pharma. Lægemiddelstyrelsen...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.