SWITCH-studier viser færre tilfælde af hypoglykæmi med Tresiba Novo Nordisk søger FDA om lov til at inkludere data fra SWITCH-studier i produktinformationen for Tresiba.

Novo Nordisk har søgt amerikanske FDA om lov til at anvende data fra de to SWITCH fase 3b-studier i produktinformationen for Tresiba, skriver firmaet i en pressemeddelelse. Ansøgningen er baseret på resultaterne af SWITCH1- og SWITCH2-studierne. SWITCH1 viser, at de, der blev behandlet med Tresiba overordnet set havde 11 pct. færre bekræftede episoder med hypoglykæmi, i forhold til patienter behandlet med insulin glargin, 36 pct. færre bekræftede episoder med natlig hypoglykæmi, og 35 pct. færre episoder med svær hypoglykæmi. Samtlige...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind