Novo-konkurrent forsinkes i USA Sanofi og Zealand Pharma skal levere yderligere data, hvis de vil have en amerikansk godkendelse af diabetesmidlet iGlarLixi.

Novo Nordisk får muligheden for at sætte sig på markedet for en ny kombinationsbehandling mod type 2-diabetes. Det står klart, efter at de amerikanske godkendelsesmyndigheder FDA har afvist at godkende lægemidlet iGlarLixi, før Sanofi og Zealand leverer fornyet dokumentation for anvendelsen af insulinpennen. IGlarLixi er en kombination af Adlyxin (lixisenatide) og Lantus (insulin glargin), som individuelt begge er godkendt i USA. Lægemidlet gives i faste doseringer, og det kan nu tidligst få en markedsføringstilladelse i USA i midten af november....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.