FDA udvider indikation for Jardiance Den amerikanske fødevaremyndighed, FDA, har udvidet indikationen for Jardiance til også at gælde voksne patienter med type 2 diabetes og hjertekar-sygdom.

Som det første diabetesmiddel, har Jardiance fået en udvidet indikationen til også at gælde behandlingen af voksne med type 2-diabetes og hjertekarsygdomme. Jardiance er markedsført af Boehringer Ingelheim og Eli Lilly i fællesskab og er den første type 2-diabetes behandling, som er godkendt med denne ekstra indikation. Godkendelsen er baseret på resultaterne fra EMPA-REG OUTCOME-studiet, som undersøgte effekten af Jardiance sammenlignet med placebo, når det blev tilføjet standardbehandlingen for voksne med type 2-diabetes og hjertekarsygdomme. I forsøget viste det sig,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.