Jakob Bjerg Larsen
»For at være en attraktiv partner kræver det, at afdelingerne i sundhedsvæsnet er engageret i forskning på et højt niveau, og at man har et forskningsbaseret sundhedsvæsen, der er agilt nok til at indgå samarbejder med industrien. Det er vi gode til i Danmark,« siger Jakob Bjerg Larsen, politisk chef for kliniske forsøg og lægemiddelproduktion, Lif.Foto: Lif

Nedgang i antallet af lægemiddelindustriens kliniske forsøg i Danmark i 2020 Der var gang i færre kliniske forsøg i Danmark i 2020 end i 2019. Til gengæld blev der igangsat flere nye kliniske forsøg. Lægemiddelindustriforeningen holder godt øje med tallene, da Danmark hele tiden skal være en interessant partner for lægemiddeludviklere at lave kliniske forsøg i.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Allerede bruger? Log ind