Foto: LIF

LIF: Behov for justeringer i lovforslag om kliniske forsøg Til januar træder et nyt system til godkendelse af medicinske forsøg i kraft i EU. Inden da skal flere dele i det danske lovforslag på området justeres, mener Lægemiddelindustriforeningen.

Til januar bliver det nuværende system for godkendelse af kliniske forsøg med lægemidler i EU udskiftet med et nyt. Vi støtter op om, at sagerne skal færdigbehandles i de regionale videnskabsetiske komitéer, for det er noget rod, hvis ansøgerne skal ansøge igen i det nye system. Derfor bør lovforslaget sikre, at der sættes ressourcer af til at få afviklet de igangværende sager fra det gamle system Jakob Bjerg Larsen, politisk chef, Kliniske Forsøg og Lægemiddelproduktion i LIF Kravene ændrer sig...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.