Medicinrådet anbefaler dyr CAR-T-celleterapi Høje omkostninger, men potentiale til betydelig forbedring af overlevelsen hos en patientgruppe med meget ringe overlevelse medvirker til Medicinrådets anbefaling af Kymriah.

Medicinrådet har på sit møde onsdag godkendt en anbefaling af Kymriah (tisagenlecleucel) (pdf.) som mulig standardbehandling til børn og unge op til 25 år med B-celle akut lymfatisk leukæmi (ALL), der ikke har effekt af anden behandling, har tilbagefald af sygdommen efter stamcelletransplantation, eller har andet eller senere tilbagefald. Kymriah er en potentielt helbredende behandling, idet antallet af patienter som overlever fordobles. I dag kureres én ud af tre patienter med den bedste tilgængelige behandling. Med Kymriahl kan to ud...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.