Tre nye behandlinger anbefales af Medicinrådet Medicinrådet anbefaler tre lægemidler som standardbehandling. Det gælder behandlinger af brystkræft, modermærkekræft og hiv-1-infektion. Et lægemiddel får ikke anbefaling fra Medicinrådet.

Rådsmødet i Medicinrådet onsdag endte med anbefalinger af tre lægemidler som standardbehandlinger. Deriblandt Verzenio som anbefales som mulig standardbehandling af en patientpopulation med brystkræft. Lægemidlet blev vurderet som førstelinjebehandling i kombination med aromatosehæmmere mod lokalt fremskreden eller metastatisk ER+/HER2- brystkræft og som andenlinjebehandling til samme patientpopulation i kombination med fulvestrant. Dommen lød, at rådet anbefaler lægemidlet i de to kombinationer, selvom den sundhedsfaglige vurdering i begge tilfælde lød på »ingen klinisk merværdi« i forhold til nuværende standardbehandling. Det skyldes dog,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind