Lange sagsbehandlingstider koster kroner, viden og nye behandlinger Lægemiddelindustriforeningen (Lif) og Danske Patienter frygter, at lange sagsbehandlingstider for forskningsansøgninger i Region Hovedstaden vil få konsekvenser for både samfundsøkonomien, de kliniske afdelinger og patienterne.

Både Lægemiddelindustriforeningen (Lif) og paraplyorganisationen Danske Patienter finder det problematisk, at sagsbehandlingstiderne på de juridiske områder i Region Hovedstaden gennem en årrække har været for lange. Det gør ondt på os at se konsekvenserne af sagsbehandlingstiderne. Det er viden og patientbehandling, der bliver udskudt Henrik Vestergaard, vicedirektør, Lif Ventetiden på at få godkendt kontrakter, afklaring af GDPR-dataroller og godkendelse fra De Videnskabsetiske Komiteer har nu gennem en flerårig periode forsinket og bremset dansk sundhedsforskning. Efter flere års pres fra forskerne...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.