Michael Borre
»Vi er endnu ikke nået et niveau, hvor man tænker antibiotikaresistens ind som et dagligt problem. Vi lever et et smørhul i Danmark, hvad angår infektioner, men man skal ikke langt udover Danmarks grænser, før det bliver et problem, siger Michael Borre, der er lærestolsprofessor med speciale i prostatakræft ved Aarhus Universitet og formand for Danske Multidisciplinære Cancer Grupper.

Kræftlæger frygter for antibiotikaresistens: Det er på alle måder bekymrende Ny undersøgelse blandt 30 danske onkologer og hæmatologer viser, at over halvdelen af de adspurgte er bekymrede for antibiotikaresistens, som på sigt frygtes at blive en global sundhedskrise.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.