Merck-direktør efter foreløbig britisk afvisning af immunterapi mod blærekræft: »Vi fortsætter den konstruktive dialog« Medicinrådet skal inden for den nærmeste fremtid tage stilling til en ny effektiv immunterapi fra Merck-Pfizer til danske blærekræftpatienter. Lige nu møder lægemidlet modstand i Storbritannien. 

Pfizers og tyske Mercks kræftsatsning, avelumab med handelsnavnet Bavencio, er efter alt at dømme for dyrt til, at det britiske lægemiddelagentur, NICE, vil tage det i brug til behandling mod blærekræft. Det oplyser NICE på sin hjemmeside, hvor det også fremgår, at afvisningen er foreløbig. Der vil blive taget endelig stilling til avelumab senere i maj. Over for Dagens Pharma forklarer David Mouyal, der er direktør i External Affairs i Mercks danske afdeling, at firmaet er i dialog med briterne....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.