Kåre Schultz

Kåre Schultz stopper i Lundbeck Lundbeck siger farvel topchef, der skal stå i spidsen for internationalt medicinalfirma.

Efter godt to år som topchef i det danske medicinalfirma Lundbeck fratræder Kåre Schultz for at blive administrerende direktør i Teva Pharmaceutical Industries Ltd. Det skriver Lundbeck i en selskabsmeddelelse. Samtidig fratræder Staffan Schüberg sin stilling som Chief Commercial Officer for at blive administrerende direktør i et privatejet selskab. Lundbecks bestyrelse vil straks indlede processen med at finde afløsere til begge stillinger, men Kåre Schultz fortsætter indtil videre i sin nuværende stilling i Lundbeck. »Jeg har været særdeles glad for at være administrerende direktør i Lundbeck....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.