Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund og Morten Bødskov, erhvervsminister, på besøg hos Zealand Pharma i Søborg.
I 2020 omsatte life science-industrien for 284 milliarder kroner ifølge en ny analyse fra Erhvervsministeriet. Her er uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund (M) og erhvervsminister Morten Bødskov (S) på besøg hos Zealand Pharma i Søborg.Foto: Uddannelses- og Forskningsministeriet

Ny analyse: Life science-industrien brager frem, men halter bagud på startups Det går godt for life science-industrien i Danmark, viser en ny analyse. Dog er Danmark bagud, når det kommer til overgangen mellem forskning og kommercialisering. Forskning og erhvervsliv skal forbindes bedre, lyder det fra forsknings- og uddannelsesminister Christina Egelund (M).

Life science-industrien i Danmark stormer frem på stort set alle parametre som antallet af forskningspublikationer, eksport og beskæftigelse i industrien. Det viser Erhvervsministeriets årlige analyse af life science-industriens økonomiske fodaftryk, som er baseret på data fra Danmarks Statistik, Nationalbanken, Eurostat samt Patent- og Varemærkestyrelsen. Der er rigtig mange, som arbejder fokuseret på det her område. Vi arbejder på mange fronter, for der er ingen hurtige og nemme løsninger – hverken i Danmark eller andre steder i verden Trine Winterø, prodekan,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.