Radikal omlægning af Hjerteforeningens støtte til forskning Der bliver skruet op for forskningsstøtten i Hjerteforeningen, der fremover vil målrette støtten og støtte færre, men større projekter.

Hjerteforeningen ændrer radikalt på sin indsats for at finansiere forskning i hjertesygdomme. Det betyder, at forskningskronerne fremover hovedsageligt vil gå projekter inden for temaer defineret af foreningen og til at hjælpe fremtidens forskningstalenter på vej. Samtidig øger foreningen budgettet til forskning i 2017 fra de nuværende 25 mio. kr. til 37 mio. kr. Forskningschef i Hjerteforeningen Gunnar Gislason kalder omlægningen af støtten for en radikal ændring, som skal få forskerne og forskningsmiljøerne til at tænke anderledes. »På baggrund af en analyse...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.