Foto: Niels-Bjørn Albinus

Højdepunkter fra ESC 2022: Danmark var flot repræsenteret til ‘Hot Line’-sessioner Danmark var ekstraordinært flot repræsenteret på årets store hjertekar-kongres, ESC, der også bød på meget interessante internationale studier, mener de to danske topforskere Steen Dalby Kristensen og Gunnar Gislason.

Tre år uden fysiske ESC-kongresser har ikke bragt dansk hjerteforskning og interessen for at præsentere sine resultater for et globalt publikum i defensiven. Tværtimod har antallet af danske deltagere, antagne abstracts, og ikke mindst antallet af danske præsentationer på de prestigefyldte ‘Hot Line’-sessioner på årets ESC været højt, mener Steen Dalby Kristensen, der ud over at være professor og overlæge på afdeling for hjertesygdomme på Aarhus Universitetshospital, også er pressetalsmand for ESC, og tidligere har siddet i ESC’s bestyrelse. »På...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.