Stort antal hjertepatienter er underbehandlede Knap en tredjedel af patienter med hjerteflimmer får ikke korrekt behandling med blodfortyndende medicin, viser ny forskning fra hjertemedicinsk afdeling på Herlev og Gentofte Hospital.

Et nyt studie fra hjertemedicinsk afdeling på Herlev og Gentofte Hospital viser, at knap en tredjedel af patienter med hjerteflimmer er underbehandlede. Ifølge retningslinjerne på området bør patienter med hjerteflimmer sættes i livslang behandling med blodfortyndende medicin, der forebygger blodpropper i hjernen.  »Vores forskning tyder på, at patienter med hjerteflimmer er underbehandlet. Kun 70 pct. af de patienter, der ifølge anbefalingerne bør få blodfortyndende behandling, modtager den korrekte behandling. Det vil sige, at 30 pct. af de patienter, der potentielt...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.