Peter Jørgensen er direktør for IGL, Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler.

Generisk brancheforening advarer: Yderligere priskonkurrence kan true forsyningssikkerheden Brancheforeningen for generiske lægemiddelproducenter hilser det velkomment, at et lovforslag om et indgreb over for prisdannelsen på generiske og biosimilære lægemidler tilsyneladende er skrinlagt.

Hård konkurrence på det europæiske marked for generisk medicin, og deraf følgende lave priser, kan indirekte true forsyningssikkerheden. Årsagen er, at den lave fortjeneste på generisk medicin betyder, at producenterne kan være tilbageholdende med at investere i og vedligeholde produktionsfaciliteterne. Det konkluderede en artikel i britiske The Economist fornylig, og direktør for IGL, Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler, Peter Jørgensen, er enig. Derfor noterer han med stor tilfredshed, at det lovforslag om et indgreb over for prisdannelsen på generiske...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.