Peter Jørgensen, direktør i Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL), havde gerne set, at sundhed fyldte mere i den verserende valgkamp.

Generikaproducenter til ny regering: Hold fingrene fra prisregulering af generika Mange havde forudset et sundhedsvalg, men fokus er andre steder i valgkampen, mener direktør i IGL. Færdiggør strategien på life-science og hold fingrene fra prisregulering af generika, er hans ønsker til en kommende regering.

Hvilke ønsker har IGL til en kommende regering? »Først vil jeg sige, at jeg synes, det er lidt ærgerligt, at sundhed ikke fylder mere i valgkampen. Spørger man vælgerne, er sundhed utroligt vigtigt, men det er noget fraværende i valgkampen. Det vil vi gerne have mere fokus på – herunder gerne forebyggelse. Der har været talt en del rygning – det er også vigtigt – men det er kun et enkelt område. Det er det ene. Det andet er, at...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.