Prisfald på astma-KOL medicin bidrager til lavere medicinudgifter Kombination af patentudløb og egentlige prisfald på medicin gav fem pct. lavere priser på apotekernes medicin i 2017, sammenlignet med 2016. Prisfald på astma-KOL medicin bidrager betydeligt til det generelle prisfald, viser analyse fra Apotekerforeningen.

Apotekernes medicinpriser faldt i 2017 i gennemsnit fem pct. i forhold til 2016. Prisfaldet kommer efter et prisfald på 4,7 pct. i 2016. Det viser resultaterne af en netop offentliggjort analyse, Apotekerforeningen har lavet. Analysen viser også, at prisfald på fem lægemidler til behandling af astma og KOL bidrager væsentligt til det samlede, gennemsnitlige prisfald. Årsagen til, at disse fem lægemidler har stor betydning for det samlede prisfald, er ifølge Apotekerforeningen en kombination af et stort salgsvolumen og prisændring. De...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.