Forskere kortlægger danskernes medicinforbrug gennem 24 år

Forskere kortlægger danskernes medicinforbrug gennem 24 år En enorm kortlægning af medicinforbruget i Danmark kan give interessante indsigter i, hvordan danskerne bliver behandlet med medicin, og om vi kan gøre det bedre.

Over de seneste 24 år har læger udskrevet 1,1 mia. recepter på medicin, som danskerne har hentet på apoteket. I data kan det f.eks. vise sig, at mange patienter vil have fordel af at starte direkte i behandling med andenlinjebehandling Søren Brunak, professor, Novo Nordisk Foundation Center for Protein Research, Københavns Universitet Nu har forskere for første gang lavet en samlet kortlægning af danskernes forbrug af medicin gennem et kvart århundrede, og det afslører nogle interessante trends i forbindelse med...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind