EMA og FDA går sammen om at fremme udvikling af medicin til sjældne sygdomme En fælles arbejdsgruppe med repræsentanter fra de EMA og FDA skal dele erfaringer og ‘best practise’ i forhold til udvikling af lægemidler til sjældne sygdomme.

Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) og det amerikanske lægemiddelagentur (FDA) har givet hinanden håndslag på i fællesskab at fremme udviklingen af medicin til sjældne sygdomme. Det oplyser EMA i en pressemeddelelse på agenturets hjemmeside. Af pressemeddelelsen fremgår det, at agenturerne vurderer, at et globalt samarbejde på dette område er yderst relevant, da det udvider muligheden for at udføre undersøgelser til gavn for patienterne. I dag besværliggøres sådanne undersøgelser af, at hver enkelt sjælden sygdom vedrører et begrænset antal patienter. Repræsentanter fra...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.