Ellen Trane Nørby
Foto: Flemming Leitorp

Ellen Trane ønsker internationalt samarbejde for at sikre lavere medicinudgifter Samarbejde i Norden og på tværs af Europa skal hjælpe med at holde de stigende medicinudgifter nede, mener sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V).

Internationalt samarbejde i EU og med de øvrige nordiske lande skal hjælpe med at holde medicinudgifterne nede. Det skriver sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) i et brev til Folketinget. »Introduktionen af nye, dyre lægemidler er en stor udfordring for sundhedsvæsenerne på tværs af Europa,« konstaterer den danske sundhedsminister i brevet. »Derfor har jeg tidligere denne måned i EU-regi opfordret til, at jeg og mine kollegaer udarbejder en vision om det fælles europæiske arbejde på området, så vi kan afsøge og sætte...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.