Ellen Trane Nørby
Foto: Flemming Leitorp

Ellen Trane ønsker internationalt samarbejde for at sikre lavere medicinudgifter Samarbejde i Norden og på tværs af Europa skal hjælpe med at holde de stigende medicinudgifter nede, mener sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V).

Internationalt samarbejde i EU og med de øvrige nordiske lande skal hjælpe med at holde medicinudgifterne nede. Det skriver sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) i et brev til Folketinget. »Introduktionen af nye, dyre lægemidler er en stor udfordring for sundhedsvæsenerne på tværs af Europa,« konstaterer den danske sundhedsminister i brevet. »Derfor har jeg tidligere denne måned i EU-regi opfordret til, at jeg og mine kollegaer udarbejder en vision om det fælles europæiske arbejde på området, så vi kan afsøge og sætte...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind